Handing down jewelry is one of the most beautiful things in life. Each and every item has a unique story and is a gift of love and appreciation.

Aynur Abbott

Onze collectie bestaatuit verfijnde, subtiele basis stukken die zich kenmerken door een ingetogen chic karakter. Ze zijn makkelijk met elkaar te combineren en heel geschikt om gestapeld of in laagjes te dragen.

WE ARE COLLECTION

Aynur Abbott

Vakmanschap is een van onze kernwaarden. Daarom worden de juwelen gemaakt door een Turkse goudsmid die al zijn hele leven in het vak zit een heel veel liefde en toewijding stopt in zijn techniek en afwerking. Onze juwelen komen niet uit een machine, maar worden in ons atelier in Istanbul met precisie en trots vervaardigd door de handen van een echte meester. Ik hecht heel veel waarde aan de manier waarop mijn sieraden geproduceerd worden. Het feit dat ze met de hand gemaakt worden geeft het de ziel die ik zoek. Ik ontwerp alles zelf, werk met verantwoorde en duurzame materialen en daarom moet ook de laatste fase, de productie, net zo goed kloppen.